Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Rólunk

Kérjük, engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk cégünket.

Családi vállalkozásunkat 2008 őszén indítottuk azzal a céllal, hogy elsősorban a Hévízre látogató vendégeket kiszolgáljuk kényelmi lábbelikkel, illetve segítsük a vásárlóinkat a számukra legmegfelelőbb cipőket megtalálni. Üzleteinkben az eladóink segítenek kíválasztani a megfelelő méretet, a testalkat, lábforma figyelembevételével és a megfelelő kialakítású cipőket ajánlják Önöknek.

17 márka közül válogathatnak vásárlóink, legyen az női, vagy férfi cipő, téli csizma vagy nyári papucs esetleg terápiás lábbeli. Több mint 500 féle cipőt forgalmazunk, amit saját magunk az aktuális szezon előtt kb. 5-6 hónappal egyedileg rendelünk meg a gyártóktól. Igy biztosítjuk Önöknek az alacsony árak mellett a megfelelő minőséget is. Természetesen ezt a feladatot magam mint a cégvezetője végzem, figyelembe véve a kényelmi, egézségügyi, tartossági szempontokat és a vásárlói igényeket is minden egyes cipőnél.

Jelenleg több mint 25000 pár cipőt, csizmát, papucsot, szandált értékesítünk évente.

Nagyon fontos számunkra a megfelelő cipő kiválasztása, ezért üzleteinkbe betérve minden egyes vásárlónkat egyedileg szolgálunk ki. Ezeket az elveket folytatva itt a cipővásár.hu webáruházban is szem előtt tartva végezzük az értékesítést. Ezért kérem, ha bármi kérdésük lenne irjanak nekünk emailben vagy keressenek minket telefonon. Kérdéseikre szívesen válaszolunk!

 

Remélem elégedettek lesznek cipőinkel akár a webáruházban vagy bármelyik üzletünkben is vásárolnak.

 

Tisztelettel:

Balazsin József

Tulajdonos

Webáruház készítés